Телефон на потребителя
+359 3101 3044

Фирма Унитемп ООД цени времето и мнението на своите клиенти. Затова създаде пряк телефон за достъп, на който всеки може да запита пряко или да остави съобщение със своя въпрос, мнение, предложение. И ще получи компетентен отговор.

Най-често задаваните въпроси, заедно с нашите отговори можете да прочетете тук

Въпрос: Мога ли да закупя за Великденските празници агне от вас?
Отговор: Да. Можете да направите заявка един ден предварително на телефон +359 3101 3044. И да получите поръчаното в нашия фирмен магазин “АММИ”. Можете да посетите магазина ни и направо да закупите агнето. Гарантираме, че месото ще бъде прясно.

Въпрос: Изкупувате ли домашни животни за месо? Как да постъпя, ако искам да ви продам само едно теле или едно прасе?
Отговор: Да. Можете да се обадите на телефон +359 3101 3044, за да уточните условията за изкупуване на животни за месо. Ще получите информация за изкупната цена, за графика на транспорт и за начина на заплащане от наша страна. Гарантираме, че ще предложим конкурентни изкупни условия.

Въпрос: Търся работа като работник в предприятие за производство и обработка на месо. Имате ли свободни места?
Отговор:  Благодарим Ви за доверието. Фирма Унитемп ООД е водеща в своя бранш и отделя специално внимание при подбора на своя персонал. Ако станете част от нашия екип, ние ще Ви осигурим специално обучение, квалификация и прещквалификация, възможности за добро заплащане на труда, отлични условия за труд. За свободните работни места в момента можете да получите информация на телефон +359 3101 3044.

Въпрос: По какво да позная хубавото месо?
Отговор: /отговорът е на Петър Карамитов – технолог по месо и песни продукти, производствен директор на Унитемп ООД/
1. Огледайте добре месото, което ви предлагат. То не трябва да има съсиреци и набити места.
2. Цветът на месото е от светлорозов до тъмно червен в зависимост от вида животното. Месото трябва да изглежда сочно. В никакъв случай не купувайте месо, което е сиво – този цвят говори за започнало разложение. Не купувайте и месо, което изглежда, а и на допир е сухо.
3. Най-доброто свежо месо е от третия до петия ден на производството му. Ние даваме на всеки търговец документ кога е добито месото. Поискайте го и решете дали да купувате.
4. Карантията при срез трябва да кърви. Не е за предпочитане да се купува например черен дроб, който изглежда спаружен или още по-лошо – сив.