Три златни отличия за УНИТЕМП на Месомания 2018

Между 7 и 10 ноември 2018г. в Интер Експо Център са проведе 25 – ото издание на МЕСОМАНИЯ, организирано от Асоциацията на месопреработвателите в България. За втора поредна година УНИТЕМП взе участие в събитието като паралелно с това беше изложител и спонсор на форума за кулинария Гастрономикс 2018, организирано от Българска асоциация на професионалните готвачи.

УНИТЕМП представи част от своята продукция като акцентът тази година беше върху разнообразието от видове меса, които предлагаме. Уникалните минибургери от телешко, свинско, конско и зряло говеждо месо, приготвени на място от нашия шеф Станчев, приковаха вниманието на посетителите към нашия щанд. Добавихме към палитрата от вкусове пушено свинско месо и нежна пушена сланина и завършихме кулминационно с неповторимия Бумбар Тримона.

За да бъде успехът ни пълен, завършихме участието си с три златни отличия за презентираните продукти. Това ни мотивира още повече да продължаваме да изненадваме нашите клиенти с иновативни и качествени продукти, произведени под контрол от фермите до клиента!