За нас

Специалисти в месото

Унитемп ЕООД произвежда и доставя ФЕРМЕРСКО СВЕЖО МЕСО с пълен контрол от фермите до клиента. Нашето предимство е пълната интеграция на производствените процеси „под един покрив” заедно с кланица, транжорна, камери за охлаждане, шоково замразяване, фирмен магазин, собствена логистика за транспорт на месо и живи животни директно от избрани български ферми. Унитемп гарантира най-високо качество на своята продукция, постоянство и сигурност в отношенията с партньорите от фермерския бранш, месопреработвателната промишленост, ХОРЕКА сектора и ритейл веригите. 

Пускане на видеото
uneven_bg_2
Премиум качество

Контрол на качеството
от фермите до клиента.

От селектирани ферми

Директно партьорство със
селектирани български ферми.

Фермерско свежо месо

Пълна гама свежи разфасовки
от свинско, говеждо и конско месо.

Производствен капацитет

Готовност за работа с партньори
от ритейл сектора, ХоРеКа и дистрибутори за цяла България.

Нашите предимства

Гаранция за качество от фермите до трапезата.

Пълната интерграция на производството ни дава възможност за доставка на СВЕЖО охладено и замразено месо за нашите клиенти на втория ден след обработка.

Директното договаряне с фермите гарантира най-конкуренти цени.

Възможности да работим с големи обеми.

Отличното познаване на международните пазари налага производство на месо по стандартите на Европейския съюз с възможности за износ към трети страни.

Утвърдена репутация на петте континента повече от две десетилетия.

Иновативни в производството

В началото на 2021 година УНИТЕМП разшири производството си следвайки най-новите световни тенденции в хранителната индустрия. Анализирайки стремежа на съвременните клиенти към по-здравословно хранене и начин на живот УНИТЕМП предлага серия кулинарни продукти в буркан, както и иновативна линия снаксове от месо под бранда AMMI.

Продуктите са 100% натурални, имат високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати. Произвеждат се от висококачествено месо от селектирани животни, отгледани в български ферми. Те не съдържат изкуствени консерванти, оцветители, овкусители и заместители.

Най-новият проект на холдинга, вдъхновен от последните тенденции за устойчиво и екологично производство на храни, е създаването на марката VISION MEAT, предлагаща богата гама растителни алтернативи на месо и месни продукти.

Логистика и търговия

Фирма Унитемп разполага със собствен автомобилен парк, който включва специализирани камиони за превоз на живи животни, хладилни камиони за превоз на охладено и замразено месо и микробуси за разносна търговия.

Нашият опит и постоянен стремеж за усвояване на най-добрите световни производствени практики са добра основа, за да бъдем партньор на големите ритейл вериги в България, на бурно развиващият се сектор ХОРЕКА, а така също да бъдем доставчик на суровини за месопреработвателните предприятия в България.

Значителна част от производството на Унитемп е предназначено за износ. Още със своя старт, в началото на 2007 г., Унитемп притежава одобрение да оперира на територията на единния европейски пазар, а от 2009 година получи сертификация за Руската федерация. Продукцията на Унитемп редовно се продава в някои страни от ЕС и редица страни от Средна Азия и Далечния Изток.

uneven_bg_1