Екипът на УНИТЕМП взе участие в тазгодишното издание на МЕСОМАНИЯ

Екипът на УНИТЕМП взе участие в тазгодишното издание на МЕСОМАНИЯ, което се състоя в Интер Експо Център – София, от 8 до 11 ноември 2017г. Заедно с паралелно провежданите форуми – Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд и Дринк и Сихре. Това е едно от най-големите бизнес събития в столицата не само в хранително-вкусовата промишленост, а като цяло за бизнеса в България.

Eдин от акцентите на нашето представяне беше ФЕРМЕРСКО ЗРЯЛО ГОВЕЖДО месо, което се произвежда по утвърдена технология и съобразено с изискванията за DRY AGING в световен мащаб. По време на ежедневно провежданите дегустации на нашия щанд, гости и посетители имаха възможност да опитат наситения вкус и крехката структура на нашето зряло месо, което беше приготвено на място от шеф Станчев.

На проведения за пореден път конкурс „Златен медал и диплом” за преглед и оценка на качествени и оригинални пазарни продукти, УНИТЕМП спечели Златен медал именно за ФЕРМЕРСКО ЗРЯЛО ГОВЕЖДО месо.

Дизайнът на нашия щанд също впечатли организаторите на събитието и УНИТЕМП получи и Грамота за впечатляващо участие на МЕСОМАНИЯ 2017 от Асоциацията на месопреработвателите в България и Интер Експо Център.