УНИТЕМП – ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР на първото издание на „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ“

На 14 Октомври 2017 година УНИТЕМП взе участие в качеството си на ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР на първото издание на „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ“, което се проведе на пазара за живи животни в кв. Секирово, гр. Раковски. Организатори на събитието бяха Организация на производители „Фермерско мляко” ООД заедно с Община Раковски, НСГБ и с подкрепата на МЗХГ.

Лентата на  събитието прерязаха  заместник-министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева, председателят на „Фермерско мляко“ Рангел Матански и кмета на гр. Раковски Павел Гуджеров.

Ние от УНИТЕМП работим в тясно сътрудничество с български ферми, като тяхната продукция стои в основата на нашия производствен процес и това беше нашата мотивация да подкрепим инициативата за създаване и реализация на „Фермер Експо Раковски 2017“.

Екипът на УНИТЕМП беше подготвил специална дегустация на месни специалитети за всички присъстващи и официални гости, като в менюто присъстваше и ФЕРМЕРСКО ЗРЯЛО ГОВЕЖДО, приготвено на място от нашия майстор – кулинар шеф Станчев.