УНИТЕМП взе участие в ГРАДИНСКО ПАРТИ-БАРБЕКЮ „ТАЙНАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ВКУС“

УНИТЕМП взе участие в ГРАДИНСКО ПАРТИ-БАРБЕКЮ „ТАЙНАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ВКУС“

И тази година УНИТЕМП взе участие в станалото традиция ГРАДИНСКО ПАРТИ-БАРБЕКЮ „ТАЙНАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ВКУС“. За 15-ти път асоциация на месопреработвателите в България разкри „тайната на българския вкус” и посрещна гости, колеги и приятели на градинско парти-барбекю в ресторант Максим, Дипломатически клуб „Глория Палас” на 13 септември 2017 г.

Представители от посолствата и търговските мисии на Испания, Италия, Гърция, Холандия, Унгария, Белгия, САЩ, Русия, Франция и др., представители на Парламента, Министерство на земеделието, храните и горите, Министерство на здравеопазването, БАБХ, браншови организации, медии и фирми споделиха удоволствието от храната,  майсторлъка и традициите, високото качество и впечатляващото разнообразие от деликатеси.

УНИТЕМП имаше възможност да представи на гости и присъстващи ФЕРМЕРСКО СВЕЖО говеждо и свинско месо, приготвено на място от шеф Станчев. Акцентите в нашето представяне бяха крехкото телешко бонфиле, опушените свински ребра и многообразие от заготовки от мляно месо – кебапчета, кюфтета и наденици.